joi, 1 octombrie 2009

Ingrediente:

-    4 oua
-    200 g faina
-    200g zahar
-    3 linguri de ulei
-    Compot de visine
-    Un borcanel mic de smantana pentru frisca

Mod de preparare:




     Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, iar galbenusurile se freaca cu 3 linguri de ulei. Se aprinde cuptorul si se tapeteaza tavile cu faina(daca aveti tavi de silicon trebuie doar unse cu putin ulei). Se mai bate putin albusul, apoi, mestecand usor cu o furculita, se adauga galbenusurile, iar dupa ce s-au omogenizat, se inglobeaza si faina.
  

     
   








  Se toarna compozitia in forme si se da la cuptor. Dupa 30’ se incearca cu scobitoarea. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
   Se taie partea superioara cu cutitul. Pandispanul se insiropeaza cu compot de visine si se trece pe o farfurie. La mijloc se pune frisca, iar pe deasupra se orneaza cu visine din compot. Se da la frigider.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu