Ingrediente:
|
|
|
|
80g morcovi
|
| Timp de preparare
| 45 min
|
80g ceapa
|
| Grad de dificultate
| usor
|
80g cartofi
|
| Aditivi alimentari
| fara
|
80g fasole verde
|
| Cantitate
| 3000 ml
|
80g conopida
|
| Proteine
| 10 g
|
80g fasole verde
|
| Glucide
| 36.5 g
|
100 g ardei rosu, verde, galben
|
| Lipide
| 31.4 g
|
300g rosii
|
| Fibre
| 14.7 g
|
sare de mare
|
| Continut caloric | 416kcal (42 kcal/portie) |
2 linguri ulei
|
| | |
Mod de preparare:
Intr-o cratita cu capac de 5 litri se pun mrcovii, ceapa, cartofii taiati in cubulete. Se adauga 2 linguri ulei de masline si 200 ml apa si se pune la foc mic, la calit, timp de
15 minute.
Intre timp se taie in cubulete fasolea, dovlecelul si conopida si se adauga in cratita impreuna cu inca 200 ml apa . Se lasa inca
15 minute, timp in care se taie in cubulete ardeiul si rosiile. Rosiile se freaca cu o lingura sare de mare.
Se adauga la continut si se completeaza cu apa, in functie de densitatea dorita. Se lasa sa fiarba inca
15 minute, se adauga patrunjel si se ia de pe foc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu