luni, 28 septembrie 2009

Ciorbita de legume

Ingrediente:
     


80g morcovi
     
Timp de preparare
45 min
80g ceapa
     
Grad de dificultate
usor
80g cartofi
     
Aditivi alimentari
fara
80g fasole verde
     
Cantitate
3000 ml
80g conopida
     
Proteine
10 g
80g fasole verde
     
Glucide
36.5 g
100 g ardei rosu, verde, galben
     
Lipide
31.4 g
300g rosii
     
Fibre
14.7 g
sare de mare
     
Continut caloric416kcal (42 kcal/portie)
2 linguri ulei
       

Mod de preparare:


 Intr-o cratita cu capac de 5 litri se pun mrcovii, ceapa, cartofii taiati in cubulete. Se adauga 2 linguri ulei de masline si 200 ml apa si se pune la foc mic, la calit,  timp de 15 minute.



 Intre timp se taie in cubulete fasolea, dovlecelul si conopida si se adauga in cratita impreuna cu inca  200 ml apa . Se lasa inca 15 minute, timp in care se taie in cubulete ardeiul si rosiile. Rosiile se freaca cu o lingura sare de mare.






Se adauga la continut si se completeaza cu apa, in functie de densitatea dorita. Se lasa sa fiarba inca 15 minute, se adauga patrunjel si se ia de pe foc.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu